Toluna

Villkor för användning och medlemskap

 

Välkommen till Toluna.com (denna "sida"). När du beslutar att använda denna sida, väljer att bli medlem i Toluna, anmäler ditt intresse för Tolunas poängprogram ("Poäng" eller "Tolunapoäng") eller deltar i någon av de undersökningar eller studier som erbjuds genom Toluna eller som Toluna är värd för (enskilt, en "undersökning" och tillsammans "undersökningar"), så samtycker du till dessa användarvillkor samt villkoren för medlemskapet ("Villkor"). Om du inte samtycker ska du inte använda denna sida.

Toluna förbehåller sig rätten att helt enligt eget godtycke och vid vilken tidpunkt som helst ändra, modifiera, lägga till eller ta bort delar av dessa villkor vilket omfattar våra sekretessvillkor. Det åligger dig att med jämna mellanrum se efter om det har företagits några ändringar i villkoren. Ditt fortsatta bruk av denna sida efter att sådana ändringar har meddelats innebär att du godkänner och samtycker till ändringarna. Förutsatt att du efterlever dessa villkor tilldelar Toluna dig personlig, icke-exklusiv, icke överförbar, begränsad rätt att besöka och använda denna sida.

Behörighet

Medlemskapet i Toluna är kostnadsfritt och är endast tillgängligt för enskilda individer (inte företag eller andra affärsenheter) som är minst femton (15) år gamla eller har uppnått den ålder som krävs på den plats där du bor. Medlemskap i vissa paneler kan vara begränsat ytterligare med avseende på ålder och var du befinner dig. Om du är yngre än arton (18) år gammal och vinner ett pris eller tilldelas en belöning genom Tolunapoäng eller något av Tolunas andra incitamentsprogram kommer dylika priser att delas ut till din juridiska vårdnadshavare. Du får endast ha ett konto.

Registrering och lösenord

Även om du kan besöka denna sida utan att ansöka om medlemskap i någon av Tolunas paneler måste du fylla i det elektroniska anmälningsformuläret för att kunna öppna ett konto i ditt namn och få eventuella poäng insatta på ditt konto. För att kunna öppna ett medlemskonto måste du ge Toluna din kompletta och aktuella kontaktinformation, vilket omfattar hela ditt namn, hemadress, giltig e-postadress och all annan information som krävs. Ditt konto måste ha en unik och giltig e-postadress och ett lösenord.

Du samtycker till att endast tillhandahålla korrekt, aktuell och komplett registreringsinformation och till att uppdatera denna information så att den hela tiden är aktuell. Toluna har rätt att avsluta eller avbryta ditt medlemskap och du kan förlora dina poäng om du inte ser till att dina personuppgifter är korrekta och kompletta.

Du får endast använda ett (1) lösenord till att öppna och gå in på ditt konto och du får inte använda andra kontoinnehavares lösenord och inte heller låta andra personer använda ditt lösenord oavsett orsak. Du är själv ansvarig för att hålla ditt namn och ditt lösenord säkra och det gäller även för all verksamhet som äger rum på ditt konto oavsett om aktiviteten är tillåten eller ej. Toluna ska inte hållas ansvariga för eventuella förluster till följd av utomståendes bruk av ditt lösenord förutom i fall där otillåtet bruk direkt kan härledas till Tolunas grova vårdslöshet eller bedrägeri. Du samtycker till att omedelbart meddela Toluna om du upptäcker otillåtet bruk av eller intrång på ditt medlemskonto.

Skulle du glömma ditt lösenord kan du skicka ett email med förfrågan för att återställa ditt lösenord och därefter fortsätta att använda ditt konto. Denna process antar att emailadressen du registrerat dig med fortfarande används (eller den nya som angivits vid uppdatering).

När du anmäler dig som medlem av Tolunas paneler samtycker du till att vi får skicka inbjudningar till dig om att delta i Tolunas undersökningar och utomstående partners via e-post. Toluna kan inte garantera att du kommer att få en viss lägsta volym av inbjudningar eller några inbjudningar alls. Ditt deltagande i undersökningar och ditt yppande av personligt identifierbar information är helt frivillig.

Förhållande

Du är själv ansvarig för att tillhandahålla den datorutrustning och de kommunikationer som krävs för att ansluta till och besöka denna sida. Du samtycker till att varken ditt deltagande i en Toluna-panel eller det faktum att du fyller i några undersökningar för Toluna och dess kunder ska innebära att du ingår i en agentur, ett partnerskap eller anställningsförhållande, och att du endast fyller i undersökningar som enskild individ. Du samtycker också till att eventuella poäng eller andra incitament som du tilldelas för att du fyller i undersökningarna är den enda ersättning du får för att du fyllt i undersökningarna.

Förhållningsregler för medlemmar:

Toluna är ett internetsamfund vars syfte är att se till att din röst blir hörd och ge dig möjlighet att tala om för ledande leverantörer av produkter och tjänster vad du tycker. När du använder och sätter upp innehåll på Tolunasidan eller på vårt samfund ber vi att du håller dig till följande regler:

  • Var artig och respektera andras åsikter och uppför dig på ett sätt som bidrar till att skapa en säker och trygg miljö för alla medlemmar.
  • Sätt inte upp något av följande:
    • Material som uppmuntrar till illegala aktiviteter eller politiska, religiösa eller ideologiska övertygelser.
    • Personliga påhopp eller något som kan betraktas som (vilket omfattar "skämt" som kan missförstås) obscent, vulgärt, olagligt, skadligt, kränkande, hotande, missbrukande, trakasserande, nedvärderande, ärekränkande, osant eller vilseledande innebär ett intrång på en persons privatliv.
    • Reklam och utbjudning - Använd inte någon av de gemensamma delarna till att köpa eller bjuda ut varor, tjänster eller pengar eller till att göra reklam för eller sälja produkter eller tjänster till andra. Du får till exempel inte sätta upp reklam, rekommendationer, marknadsföringsmaterial, skräppost, kedjebrev, pyramidförsäljning eller annan form av utbjudning.
    • Innehåll som gör intrång mot patent, upphovsrätt, varumärken, affärshemligheter eller annan immateriell egendom tillhörande någon annan.
    • Uttalanden som uttrycker eller insinuerar att åtgärder som du vidtar har stöd av Toluna eller våra kunder.
  • Fyll inte i några undersökningar annat än i god tro, m.a.o. ange inte felaktiga svar eller skynda igenom undersökningen eller besvara varje fråga med samma svar. Toluna förbehåller sig rätten att undanhålla poöng som du tjänat in om du enligt Tolunas rimliga åsikt inte ger ärliga svar eller svarar på ett oöverlagt sätt.
  • Gå inte in på eller använd någon del av sidan i annat syfte än ditt personliga, icke affärsmässiga bruk.
  • Gå inte in på eller använd någon del av sidan om det på något sätt skulle bryta mot gällande statliga, federala eller internationella lagar, regleringar, eller andra myndighetskrav och / eller förordningar, fördrag eller taxa.
  • Du får inte sälja vidare, idka handel eller byteshandel eller på annat sätt försöka skaffa inkomst genom att låta andra komma åt dina Tolunapoäng.
  • Du får inte låtsas vara någon annan individ eller enhet vilket omfattar men inte är begränsat till Tolunaanställda, ombud eller kunder, eller andra Tolunamedlemmar eller på annat sätt ge ett felaktigt uttryck av ditt förhållande till en person eller enhet, vilket omfattar "inramning" av delar av denna sida så att det ser ut som om du har ett förhållande till oss eller att vi har rekommenderat dig av någon anledning.
  • Du får inte publicera eller hänvisa till innehållet i någon undersökning eller sida i någon media utan att först inhämta vårt skriftliga medgivande.
  • Du får inte samla in eller lagra någon personlig information om andra medlemmar.
  • Du får inte försöka komma in på någon tjänst eller område på sidan som du inte har tillstånd till att gå in på.
  • Du får inte använda någon robot, spindel, skrapa eller annan automatiserad metod eller gränssnitt som inte tillhandahålls av oss för att komma in på sidan eller hämta information.
  • Du får inte skicka till oss eller på annat sätt försöka påverka oss eller denna sida (eller någonting eller någon annan) med skadlig, illegal, vilseledande eller förstörande kod som till exempel virus, "spionvara", "annonsprogram" eller annan kod som negativt kan påverka denna sida eller annan mottagare, ej heller vidta någon åtgärd, som till exempel förvägra en serviceattack som skulle kunna utgöra en avsevärd börda på denna sidas infrastruktur eller inverka på den normala driften av denna sida.
  • Du får inte sätta upp några meddelanden som du får från Tolunas hjälpcentral.
  • Du får inte kommunicera med Tolunas hjälpcentral på ett sätt som är obscent, vulgärt, skadligt, förolämpande, hotande, missbrukande, trakasserande, nedvärderande, ärekränkande, osant eller missvisande.
  • Du får inte idka andra aktiviteter som företaget rimligen kan betrakta som felaktiga eller kränkande.

Underlåtelse att efterleva dessa förhållningsregler kan leda till att ditt medlemskonto avslutas och att du blir av med eventuella poäng.

Konfidentialiteten i samband med undersökningarna

Tolunas kunder kan yppa konfidentiell och/eller privatägd information och material till dig som en del av undersökningarna men ägaren i fråga ska förbli den ende, rättmätige ägaren av dylik information och material. Denna sekressbelagda information kan omfatta men är inte begränsad till nya produktideer eller koncept, förpackningskoncept, marknadsföring och film eller tv-koncept eller trailers, och den text, de visuella bilder och det ljud som hör dit. När du blir medlem samtycker du till att du ska betrakta det innehåll och det material som du får ta del av inom ramen för de undersökningar som du deltar i som konfidentiellt och inte yppa det till utomstående eller använda den konfidentiella informationen för annat syfte än endast till att fylla i undersökningen. Om du bryter mot detta åtagande kommer du utöver att du förlorar dina poäng och att ditt konto avslutas eventuellt också att stå i pengaskuld till Toluna och/eller vår kund för skador som kan ha uppkommit till följd av ditt brott.

Sekretesspolicy

För att bättre förstå hur Toluna samlar in, använder och delar din personliga information, vänligen se vår sekretessinformation som finns här.

Medlemsinnehåll och licens

Härmed ger du en icke-exklusiv, evig, obegränsad, världsomfattande, avgiftsfri rätt till Toluna att i vilket syfte det vara må få använda eventuellt innehåll som du skickar in till denna sida, vilket omfattar rätten att redigera, kopiera, överföra, publicera, visa, modifiera, distribuera, skapa arbeten utav och utveckla sådant innehåll och att överföra sådant innehåll till utomstående. Du, inte Toluna, bär hela ansvaret för och ska hållas ansvarig för allt det innehåll som du använder, laddar upp, sätter upp eller skickar in till sidan, vilket omfattar våra anslagstavlor och eventuella undersökningar som du deltar i, vari ingår plikten att införskaffa alla nödvändiga tillstånd och godkännanden som krävs för att sätta upp sådant innehåll.

Tolunapoäng

Vad är poäng?

Toluna sätter värde på sina medlemmars åsikter och för att visa sin uppskattning erbjuder Toluna incitament i form av kredit som kallas "Poäng,"som sätts in på det konto du har och som administreras av Toluna. Poäng kan växlas in mot kontanter, priser eller inträdesavgifter i lotterier i enlighet med vad som anges och är underkastade villkoren nedan.

Så här tjänar man in poäng

Poäng kan endast tjänas in till ditt konto genom deltagande i aktiviteter som Toluna godkänt vilket omfattar men inte är begränsat till, registrering som paneldeltagare, ifyllande av demografiska profiler och ifyllande av kvalitativa eller kvantitativa marknadsundersökningsaktiviteter som utförs av Toluna, och endast i enlighet med de specifika incitamenterbjudanden som anges för varje aktivitet. Du kan specifikt tjäna poäng på följande sätt:

  • När du fyller i en undersökning: Tjäna poäng på varje undersökning som du har rätt att vara med i och som du fyller i. De poäng man får varierar beroende på undersökning.
  • Undersökning av personliga intressen(Profil) Ifyllande: Paneldeltagare kan tjäna ytterligare poäng genom att fylla i medlemsprofilerna. Varje ifylld profil är värd ytterligare 100 poäng.

Dessutom kommer du att få lotter till våra veckovisa pengautlottningar (se officiella regler nedan), med 25 lyckliga vinnare av 100 € i pengar eller motsvarande mängd i Toluna-poäng, när du först går med i communityt samt de gånger du försöker delta i en undersökning men inte kvalificerar för den.

Tidpunkten för utbetalning av poäng eller deltagande i utlottningar varierar från undersökning till undersökning. När det gäller vissa undersökningar betalas poäng ut väldigt snabbt eller inom några få dagar; för andra betalas poängen ut efter undersökningen är avslutad.

Toluna kommer att föra protokoll över hur många poäng som betalats in på och tagits ut från ditt konto och gör det möjligt för dig att kontrollera statusen på ditt konto via internet genom att logga in och kontrollera sidan med "dina poäng". Trots att Toluna gör allt i sin makt för att poäng ska betalas in på korrekt sätt ligger det på ditt ansvar att verifiera att dina poäng har betalats in ordentligt. Om du anser att den poängsumma som betalats in på ditt konto inte är rätt måste du kontakta Toluna per e-post inom 60 dagar efter vårt påstådda fel och utförligt förklara varför du anser att det är fel samt bifoga all relevant information som bevis på oegentligheten. När vi får din notifiering kommer vi att undersöka ditt krav och inom trettio (30) dagar meddela dig om vårt beslut att antingen rätta till felet eller stå fast vid den poängsumma som satts in på ditt konto. Om vi behöver ytterligare tid att ta ett beslut kommer vi att meddela dig om detta och göra vårt bästa att ta ett beslut så snart som möjligt. Beslut taget av oss ska betraktas som slutgiltigt.

Inlösning av poäng

Du kan spendera dina poäng när som helst genom att gå till “Belöningscenter” under "Upptäck" på startsidan. Poäng delas ut när man fullföljer en undersökning, profilundersökningar och annat deltagande på sajten. Poäng kommer automatiskt bytas in mot kontantvärde när du beställer en betalning eller ett presentkort.

Om du beställer ett presentkort så kommer Toluna skicka kortet med post, eller göra kupongkoden tillgänlig online inom 8 veckor från din beställning. Vänligen försäkra dig om att vi har rätt adress för att undvika förseningar i leverans. Alla belöningar är ogiltiga när de förbjuds av lagar och regler och kan komma att ändras om nödvändigt för att uppfylla dessa regler.

Presentkort
Elektroniska presentkort (e-presentkort) kommer att skickas till ditt Toluna-konto, eller i vissa fall, till den epostadress som angivits i ditt konto i det skede som du lade beställningen. Banköverföringar/PayPal-beställningar kommer att krediteras direkt till det bank-/PayPal-konto som angivits på i ditt konto i det skede som du lade beställningen. Ansvaret är enbart ditt att hålla denna information uppdaterad.

En medlem måste begära omsändning av ett presentkort som saknas inom en tidsfrist på 3 månader från det att presentkortet behandlades. Toluna kommer inte att behandla ärenden som görs efter denna tre månaders tidsfrist. Vänligen kontrollera att din postadress är korrekt och komplett på ditt konto, annars, i fall om presentkorts returer kommer kostnader att uppstå för dig.

Utgångsdatum för poäng

Efter att poängen har betalats in på ditt konto kommer de att ha en giltighetstid på ett år och fyra månader (16 månader) från det datum de tjänats in. Om poängen inte har använts vid slutet av perioden blir de automatiskt ogiltiga och kommer att raderas från ditt konto. Detta avdrag inträffar alltid mot slutet av månaden, vanligtvis på den 28 dagen. Till exempel om du tjänade in dina poäng den 15 mars 2016, kommer de att avlägsnas från ditt konto den 28 juli 2017, om de fortfarande finns kvar på ditt konto. Det går inte att lösa in poäng efter utgångsdatumet.

Dessutom kommer alla dina poäng att omedelbart förfalla och gå förlorade om du skulle avsluta ditt konto hos Toluna eller om ditt konto skulle bli "inaktivt". För att räknas som en aktiv medlem måste du ha anmält dig till Toluna och ha deltagit i en undersökning eller annan aktivitet på denna sida inom 12 månader från din ursprungliga registrering eller inom de föregående 12 månaderna. Toluna kommer inte att meddela dig om att poängens giltighet har löpt ut och att du har förlorat dina poäng. Toluna förbehåller sig rätten att enligt eget gottfinnande frångå reglerna gällande annulering och förlusten av poängen.

Vårdslöshet, bedrägeri och korrigering av kontofel

Toluna förbehåller sig rätten att övervaka alla medlemsaktiviteter när det gäller Toluna-poäng. Om det skulle krävas enligt lag och om du har brutit mot våra förhållningsregler ovan eller om det verkar som om ditt konto har utsatts för bedrägeri, missbruk eller annan misstänkt aktivitet löper du risken att vi avslutar ditt konto och du kan förlora alla de poäng du samlat ihop. Om du har deltagit i bedrägliga aktiviteter förbehåller sig Toluna rätten att vidta nödvändiga juridiska åtgärder och kan ha skäl att konfiskera eventuella inlösta belöningar till följd av dylik aktivitet. Dessutom kan du komma att hållas ansvarig för eventuella ekonomiska förluster för Toluna vilket omfattar rättegångskostnader och skadestånd och du kommer inte att kunna delta i Toluna-aktiviteter i framtiden.

Om ditt konto inte uppvisar rätt poängsumma förbehåller sig Toluna rätten att korrigera dylika fel. Om du har tilldelats poäng av misstag eller om du misstänker att ditt konto har utsatts för intrång, kontakta Toluna omedelbart. Om det står klart att du har blivit utsatt för bedrägeri kommer de poäng du har tjänat in att överföras till ett nytt medlemskonto.

Överförbarhet

Poäng har inget kontantvärde och kan inte tilldelas, överföras och/eller pantsättas till utomstående. Du har ingen äganderätt eller annan juridisk rätt till några poäng som du tilldelats i samband med programmet.

Programmets varaktighet & ändringar på reglerna

Eventuella ändringar kan påverka din möjlighet att använda de poäng du samlat in. Om programmet eller ditt medlemskap avslutas av Toluna av annan orsak än att du har brutit mot dessa villkor, kommer du endast att ha 30 dagar från avslutningsdatumet att lösa in alla de poäng som du samlat in. Om ändringar görs på Tolunas poängprogram kommer vi att meddela dig om detta; Toluna kan dock inte hållas ansvariga om du inte får reda på ändringarna. De belöningar som erbjuds och de poängnivåer som krävs för vissa belöningar kan ändras utan föregående varning. Alla belöningar delas ut i mån av tillgång.

Tolunas immateriella rättigheter

Denna sida är skyddad av lagar som styr immateriella rättigheter och du samtycker till att respektera dessa lagar. Alla rättigheter som inte uttryckligen tilldelats dig tillhör Toluna eller dess licensgivare.

Logotypen och varumärken "TOLUNA", "TOLUNA.com" är varumärken eller registrerade varumärken tillhörande Toluna eller dess samarbetspartners. Alla andra varumärken, varumärken för tjänster, logotyper och varunamn som används på denna sida tillhör Toluna eller deras respektive ägare. Med ensamrätt.

I detta sammanhang ska "innehåll" avse (utan begränsning) all text, design, grafik, alla bilder, ljudfiler, all animering, alla videofilmer, gränssnitt, all programvara, kod, urval och arrangemang av detta som visas eller ingår med jämna mellanrum på denna sida. Allt innehåll på denna sida är underkastat immateriella rättigheter, avtal eller andra överenskommelser. De immateriella rättigheterna tillhör oss eller våra licensgivare. Inget innehåll får kopieras, spridas, utges på nytt, laddas upp, sättas upp eller överföras på något sätt förutom i enlighet med de uttryckliga bestämmelserna i dessa villkor eller utan att först ha inhämtat vårt icke-elektroniska medgivande. Modifiering eller bruk av materialet i något annat syfte kan utgöra ett brott mot de immateriella rättigheterna. Ingen äganderätt till kopior eller immateriella rättigheter kan överföras till användarna – all äganderätt och andra rättigheter tillhör oss. Denna sida är © TOLUNA. Med ensamrätt.

Ansvarsfriskrivning i samband med garanti

När du använder Tolunas poängprogram samtycker du till att Toluna inte är en bank eller någon annan form av finansinstitut och att de "Poäng" som tilldelats dig inte utgör en faktisk kontantinsättning på ditt konto, det utgår ingen ränta, och utgör endast en kontoregistrering där du har rätt till antalet intjänade poäng om du löser in dem i enlighet med dessa användarvillkor. Du samtycker dessutom till att du endast får lösa in poängen på ditt konto på det sätt och i enlighet med de rutiner som beskrivs i dessa användarvillkor och som vi kan göra ändringar på med jämna mellanrum. Toluna är inte ansvariga för utomståendes handlingar, som till exempel utfärdandet av presentkort, kuponger eller andra belöningar som poäng kan lösas in mot.

Du samtycker uttryckligen till att ditt bruk av denna sida och Tolunas poängprogram är helt på egen risk. Du samtycker till att denna sida, all information på denna sida, de tjänster som erbjuds av denna och deras funktionalitet samt Tolunas poängprogram tillhandahålls av Toluna eller dess moderbolag eller dotterbolag, efterträdare eller övertagare, leverantörer eller representanter , "I BEFINTLIGT SKICK" och "I MÅN AV TILLGÅNG." Toluna är inte ansvariga för typografiska fel oavsett källa. Dessutom utfäster eller garanterar Toluna inte att den information som finns på denna sida är korrekt, fullständig eller aktuell. Du friskriver härmed Toluna och dess närstående företag och utomstående leverantörer från allt ansvar när det gäller inlösen och bruk av eventuella belöningar, vilket omfattar belöningar som efter de tagits emot, har gått förlorade, blivit stulna eller förstörda.

TOLUNA AVVISAR ALLA GARANTIER, VILLKOR OCH PLIKTER, UTTRYCKLIGA, UNDERFÖRSTÅDDA ELLER LAGSTADGADE, VILKET OMFATTAR MEN INTE ÄR BEGRÄNSAT TILL UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER, PLIKTER ELLER VILLKOR: (a) GÄLLANDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE ELLER BRUK, GÄLLANDE RESULTAT, OCH GÄLLANDE KORREKTHET ELLER FULLSTÄNDIGHET ELLER INTEGRITET ELLER INFORMATIONSSÄKERHET; OCH (b) SOM UPPSTÅTT GENOM HANDELSPRAXIS, FÖRHANDLING ELLER PRESTATION.

TOLUNA AVVISAR ALLA PLIKTER MOT DIG OM SÅDANA PLIKTER BESTÅR VILKET OMFATTAR MEN INTE ÄR BEGRÄNSAT TILL RIMLIG OMSORG, PROFESSIONELLT UTFÖRANDE, AVSAKNAD AV DATORVIRUS, OCH BRIST PÅ VÅRDSLÖSHET. VIDARE GÖR TOLUNA INGA UTFÄSTELSER NÄR DET GÄLLER ÄGANDESKAP, EJ HELLER ANGÅENDE STÖRNING AV DIN POSITIVA UPPLEVELSE AV NÅGON ASPEKT AV SIDAN I DESS HELHET, EJ HELLER MOT INTRÅNG.

Begränsning av ansvar

I DEN UTSTRÄCKNING LAGEN TILLÅTER SAMTYCKER DU TILL ATT VARKEN TOLUNA ELLER NÅGOT AV VÅRA NÄRSTÅENDE FÖRETAG ELLER REPRESENTANTER SKA STÄLLAS TILL ANSVAR AV DIG OCH/ELLER ANNAN PERSON FÖR SÄRSKILDA, TILLFÄLLIGA, STRAFFBARA FÖLJDSKADOR ELLER LIKNANDE ALLMÄNNA SKADOR, ELLER FÖR SKADA I SAMBAND MED FÖRLORAD VINST, FÖRLORAD ELLER SKADAD INTEGRITET, INFORMATIONSSÄKERHET, UNDERLÅTELSE ATT LEVA UPP TILL EVENTUELLA PLIKTER (VILKET OMFATTAR MEN INTE ÄR BEGRÄNSAT TILL EVENTUELL PLIKT I GOD TRO, PROFESSIONELLT UTFÖRANDE ELLER BRIST PÅ VÅRDSLÖSHET), ELLER FÖR ANDRA LIKNANDE SKADOR SOM UPPSTÅR TILL FÖLJD AV ELLER I SAMBAND MED ETT BROTT MOT AVTALET ELLER ANNAN ASPEKT AV HELA AVTALET ELLER DENNA SIDA ÄVEN OM TOLUNA HAR MEDDELATS OM RISKEN FÖR SÅDANA SKADOR ELLER OM FEL, FÖRSUMMELSE (VILKET OMFATTAR VÅRDSLÖSHET) ELLER STRIKT ANSVAR ELLER PRODUKTANSVAR ELLER VILSELEDANDE FRAMSTÄLLNING SKULLE UPPSTÅ.

UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER SKA SKADESTÅNDET FÖR TOLUNA, DESS MODERBOLAG ELLER NÄRSTÅENDE FÖRETAG, EFTERTRÄDARE ELLER ÖVERTAGARE, LEVERANTÖRER ELLER REPRESENTANTER ÖVERSKRIDA DET FAKTISKA DETALJHANDELSVÄRDET FÖR EN VISS BELÖNING, ELLER OM EN TVIST HÄRRÖR TILL DITT BRUK AV PROGRAMMET, TILL DET RIMLIGA DETALJHANDELSVÄRDET PÅ DE BELÖNINGAR SOM DIN OANVÄNDA, OUTGÅNGNA, ICKE-AVSLUTADE POÄNG KAN LÖSAS IN MOT.

Skadeersättning

Du samtycker till att ersätta och hålla Toluna, och dess moder och närstående företag tillsammans med dess tjänstemän, direktörer, ägare, anställda och representanter skadeslösa i relation till eventuella krav, förluster, skador, stämningar, böter, avgifter och kostnader (vilket omfattar rimliga advokatarvoden och kostnader för expertvittnen, vilket omfattar kostnader som uppstår i samband med interna jurister), (tillsammans "Krav"), till följd av eller i samband med ditt bruk av denna sida och eventuellt innehåll som du placerar på denna sida vilket omfattar krav som rests av utomstående. Du samtycker till att Toluna har den obegränsade rättigheten att avvisa eventuella krav och att hantera eventuella krav utan föregående medgivande av dig. Du samtycker till att försträcka Toluna rimlig hjälp att avvisa eventuella krav.

Avsluta ditt konto

Du kan avsluta ditt konto när som helst genom att kontakta Toluna på contact@toluna.com eller genom att gå till "Konto" under din profil och välja "Avregistreringsalternativ" längst ned till vänster och avsluta processen genom att klicka på "avsluta konto". Ditt konto kommer också att avslutas om du går ur tolunapanelen. Ditt konto kommer att avslutas omedelbart efter att du har tagit bort ditt konto eller du drar dig tillbaka från Toluna-panelen. I enlighet med vad som beskrivs ovan förstår och samtycker du till att när du avslutar ditt konto upphör ditt medlemskap i Tolunas poängprogram och att alla de poäng som finns på ditt konto vid den tidpunkten oavsett var och när de samlats in kommer att gå förlorade. Toluna kan avsluta ditt konto när som helst av vilken anledning som helst.

Skatteplikt

Du kan vara skyldig att betala skatt på de priser du får enligt lokal lagstiftning. Du samtycker till att vi kan förse skattemyndigheten med information och även dra av skatten på begäran av de myndigheterna eller som vi enligt eget gottfinnande anser vara lämpligt. Du samtycker till att du ska förse Toluna med ytterligare personlig information som Toluna kan behöva för att efterleva plikter för rapportering eller undanhållande. Underlåtelse att tillhandahålla sådan information inom 30 dagar efter begäran skickades från Toluna till den e-postadress som angavs vid registrering kan leda till att du förlorar dina poäng eller de priser du har vunnit.

Länkar

Toluna kan tillhandahålla länkar till utomstående webbplatser som ett erbjudande till dig och det faktum att Toluna tillhandahåller länkar ska inte betraktas som en rekommendation av sådana sidor av Toluna eller tvärtom. Du samtycker till att Toluna inte är ansvariga för att undersöka eller utvärdera innehållet eller korrektheten och Toluna gör inga utfästelser och ska inte hållas ansvariga eller bära skuld för utomstående material eller webbplatser eller för annat material, produkter, eller tjänster från utomstående. Du samtycker till att du inte ska använda material från utomstående på ett sätt som skulle göra intrång på eller bryta mot annan parts rättigheter och att Toluna inte på något sätt är ansvarig om du väljer att använda det.

Meddelanden

Meddelanden till dig: Vi kan komma att förse dig med alla meddelanden som vi är bundna till att förse dig med genom att meddela detta på denna sida. Du samtycker också till att vi kan skicka meddelanden med e-post enligt eget gottfinnande vilket omfattar meddelanden om förelägganden eller annan juridisk process (om någon). Vi kan skicka meddelanden till e-postadressen eller annan adress som du tillhandahållit vid registreringen. Du samtycker till att tillhandahålla aktuell adress och till att kontrollera om meddelanden har satts upp på webbsidan.

Meddelanden till oss: Vi tar emot många e-postmeddelanden och inte alla anställda har utbildning för att hantera alla typer av kommunikation, så du samtycker till att skicka meddelanden till oss per post till Toluna SAS, 1bis rue Collange, 92593 Levallois-Perret Cedex, France Attn. Panelteam. Om lagen kräver att vi ska ta ta emot e-postmeddelanden trots ovanstående kan du kontakta oss på +33(0)140897100 för upplysning om den adress vi satt upp för att ta emot dylika meddelanden.

Hela avtalet; Övrigt.

Dessa villkor vilket omfattar poster som ingår i dem (t.ex. Sekretessvillkor), tillika andra tillkommande villkor som finns på vår sida för speciella aktiviteter och upplysningar som tillhandahålls av oss och tillstånd som tillhandahålls av dig på sidan (tillsammans "hela avtalet"), utgör hela avtalet mellan oss och ingendera part har förlitat sig på utfästelser av den andra parten som inte uttryckligen anges i hela avtalet. Om någon av bestämmelserna i hela avtalet skulle bedömas vara ogiltig av en domstol i en behörig lagsaga, ska de övriga bestämmelserna kvarstå med full effekt, förutsatt att den fördelning av risker som beskrivs här får full effekt i största möjliga utsträckning. Om vi skulle underlåta att agera i samband med ett brott mot villkoren ska detta inte betraktas som att vi frånsäger oss rätten att agera i samband med efterföljande eller liknande brott. Snabb hantering är av väsentlig vikt för hela avtalet.

Meddelande angående upphovsrättsombud

Toluna tar hänsyn till andras immateriella rättigheter och begär att du också gör det. Person som misstänker att dennes verk har återskapats på denna sida på ett sätt som innebär ett brott mot upphovsrätten kan anmäla detta till sidans utsedda upphovsrättsombud tillsammans med följande:

  • En elektronisk eller fysisk underskrift från en person med fullmakt att agera för upphovsrättsinnehavarens räkning;
  • Identifiering av det upphovsrättsskyddade material som det påstås ha gjorts intrång mot;
  • Identifiering av det material som det påstås ha gjorts intrång mot och information som rimligen kan betraktas som tillräcklig så att vi kan hitta materialet;
  • Adress, telefonnummer och i förekommande fall e-postadress till den klagande parten;
  • En utfästelse där den klagande parten deklarerar att han har goda skäl att tro att bruket av materialet på det sätt som det klagas på inte har tillåtits av uppphovsrättsinnehavaren, dess ombud, eller lagen;
  • En utfästelse att informationen i anmälan är korrekt, och att den klagande är beredd att gå ed på att han har tillstånd att agera för den person som innehar den exklusiva rätt som det påstås har brutits mot.

Påståenden om brott mot upphovsrätten och anmälningar (men inga andra meddelanden) ska skickas till vår chefsjurist på följande sätt:

  • per post: Toluna USA, Inc., 21 River Road, Wilton CT 06897, Attn. Chefsjuristen
  • per telefon: 203 834 8585
  • per fax: 203 834 8686
  • per e-post: legalNA@TOLUNA.com

Ytterligare Information

Om du vill framföra ett klagomål kan du kontakta oss på Toluna SAS, 1 bis rue Collange, 92593 Levallois-Perret Cedex, France.

Regler för utlottningen av kontanter varje vecka

Begränsning och behörighet:

Tävlingen riktar sig till alla medlemmar som är bosatta i något utav följande länder: Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerna, Finland, Frankrike, Grekland, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Kanada, Kina, Malaysia, Marocko, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Pakistan, Peru, Polen, Portugal, Ryssland, Saudiarabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, USA och Österrike med undantag för anställda och representanter för arrangörsföretaget, dess klienter, underleverantörer och partners, deras familjemedlemmar och deras direkta eller indirekta föräldrar eller släktingar. Tävlingen är öppen för enskilda som är 15 år eller äldre såvida inget annat anges i reglerna. För att delta i tävlingen måste du antingen fylla i registreringsformuläret, den angivna undersökningen eller fylla i undersökningar tills kontot avslutas, beroende på undersökningens behörighetskrav, eller fylla i den angivna profilundersökningen (undersökning av personliga intressen) eller filterundersökningen eller lösa in det nödvändiga antalet poäng under Tolunas poängprogram eller skicka ett vykort för fritt deltagande enligt metoden som beskrivs nedan. Du måste bekräfta kontaktinformationen när du ombeds att göra det (efter du har fyllt i eller avbrutit undersökningen) för att ha rätt att delta i dragningen. Endast en person per hushåll kan vinna pris. Om en vinnare skulle vara under arton (18) år kommer priset att delas ut i vinnarens förälders eller vårdnadshavares namn. Slutförande och behörighet beslutas endast av Toluna. Anställda hos Toluna, familjemedlemmar till Tolunaanställda, eller Tolunas leverantörer, kunder, distributörer och/eller försäljningsombud, närstående bolag eller dotterbolag, marknadsförings- och reklambyråer kan inte delta i tävlingen. Det finns inga krav på att köpa produkter för att delta i tävlingen. Tävlingen är ogiltig där den är förbjuden.

Denna tävling är öppen för alla våra mobila appanvändare och är inte sponsrad, auktoriserad eller stödd av Apple eller Google. 

Vinnare och priser:

Vinnare dras slumpmässigt bland alla behöriga deltagare. Dragningen äger rum varje vecka.

Priserna i denna utlottning ska inte överstiga de enskilda summorna för varje land (obs. 25 vinnare totalt per vecka), se tabell nedan. Observera att för enkelhetens skull kommer vissa priser att betalas ut i form av presentkort, som det går att betala med på vissa platser. Eventuell skatt som kan komma att utmätas på dessa priser ska betalas av vinnaren. Priser är inte överförbara och kan inte bytas ut mot andra priser.

Land

Värde i pengar

Valuta

Verkligt pris

USA

120

USD

120 USD

Storbritannien

100

GBP

115 EUR

Ryssland

6 000

RUB

100 EUR

Polen

400

PLN

100 EUR

Australien

150

AUD

100 EUR

Argentina

2 000

ARS

1 000 000 poäng

Mexiko

2 000

MXN

120 USD

Peru

350

PEN

400 000 poäng

Chile

74 000

CLP

375 000 poäng

Japan

15 000

JPY

400 000 poäng

Sverige

950

SEK

100 EUR

Tjeckien

2 500

CZK

100 EUR

Danmark

700

DKK

100 EUR

Kina

800